Epic Meal Time

photo (2).jpg

Ebben a cikkben az EpicMealTime nevű youtube csatornát szeretném bemutatni, ami számomra az egyik legkedveltebb tartalmat teszi ki hetente. Mára már nem sok hűséges követője maradt, de volt olyan időszak amik ez a csatorna dominálta az egész Youtubot.

Dióhéjban egy csapat haver összeült és elkészített valami hihetetlen ételkombinációt. Védjegyüket minden elképesztő ételbe beletették (Jack Daniels, és Bacon).

maxresdefault (4).jpg

Videókban láthatjuk az ételek elkészítését majd annak felfalását. Nagyon egyszerű csatorna, de mindig meghozza az étvágyamat. Ha az ember a videóikat nézi mindig csak sóvárog az ilyen falatokért.

0714-epic-meal-time-135.jpg
átlagos torta
maxresdefault
basic burger

 Óriási plusz, hogy a műsor vicces , a frontember egyedi, és csapat is nagyon király:D

EpicMealHarley
Harley More

Ennek ellenére az Epic Meal Time hamar elvesztette népszerűségét mikor a Gameplayek kezdtek divatba jönni. Műsor kezdett nagyon monotonná válni, és az sem segített, hogy az eredeti 5 fős csapatból hárman otthagyták a műsort Harley More (frontember) végett. Harley ezt új csapattagokkal próbálta orvosolni, illetve bevezette a “Can You handle it” című videósorozatot, amiben kisebb adagokban csinálnak ételeket ,amit a nézők is el tudnak készíteni. Sajnos továbbra sem sikerült visszanyerniük eredeti sikerüket, de a csapat lelkesedése mint mindig most is töretlen.

A csatorna most 6-7 milliónál jár, de szépen lassan veszti követőit. Videóik alig érik el a 100.000-res forgalmat, amit egy ekkora csatornához képest igen szerény teljesítmény, mindenesetre kívánjuk a legjobbakat a továbbiakban.

Ha érdekel nézd meg ;D EpicMealTime

-PieMyEat