Vannak ilyen napok és ilyenkor az ember hangulata is megváltozik. Valakire nincs nagyon hatással, de a legtöbbeknél nagyon is érezhető. Én például sokkal lassabb vagyok, fáradékonyabb és általában semmihez nincs kedvem. Ezzel tudom, hogy nem vagyok egyedül és ezért írom ezt a cikket.
Én ezeket csinálom amikor az idő nem túl jó a négy falon kívül:

1.

Általában ezzel kezdek: kitakarítom a szobámat. De minél alaposabban. Még ha nincs is kedvem az elején hozzá, a vége felé már kezdek feldobódni. Közben persze a zene hallgatás kihagyhatatlan.

clean-your-room!--tojpeg_1421940643835_x2

2.

Lepucolom a cipőimet. Ez mindig rájuk fér, mivel valahogy mindig sikerül összekoszolnom őket. Ez is elszokott tartani egy ideig. És a végére ezzel is elment egy kis idő + tiszták lettek a cipők.

shoe-cleaning-0

3.

És az elengedetlen pihenés: egy jó film (vagy 2-3). Egy esős napot el sem tudok képzelni egy jó film nélkül. Amúgy is nagy szerelmese vagyok a filmeknek és így ez egy kitűnő alkalom arra, hogy leüljek egy elé.

movie_night_image

3.

Olvasás. Ez a másik dolog ami elengedhetetlen számomra. Ez a fajta időjárás teljesen meghozza a hangulatot hozzá főleg ha nyitva van az ablak és bejön a friss levegő.

book-books-coffee-cozy-Favim.com-3668692

Nos én általában ezekkel a tevékenységekkel töltöm egy ilyen napot és általában baromi jól esik, főleg nyáron a kánikulából kicsit kiszakadva.

E.M.