Amellett, hogy remek elfoglaltság és időtöltés, az ember idővel elkezdi máshogy látni a környezetet. Nem csak a következő lépésünk helyét fogjuk nézni a földön, hanem mindent megpróbálunk szemügyre venni. Legalább is én ezt vettem észre magamon. 

Mielőtt elkezdtem volna hobbiból fotózni nem nagyon figyeltem oda mi is van körülöttem pontosan. Persze képben voltam, hogy még is hol vagyok, de nem figyeltem meg nagyon a dolgokat körülöttem. 

De miután belelendültem a fotózás világába sokkal több mindent veszek észre. Akár olyan helyeken is ahova azóta járok mióta tudom az eszem.

Erre egy példa az utcánk végén lévő mező. Nagyon sokszor jártam már arra fotózni (sőt ma is tervezek menni) és valahogy mindig találok valamit amit úgy gondolom, hogy érdemes lencsevégre kapni. 

Vagy ha nem is a mezőn akkor a mellette elterülő erdőben. Alapjáraton nagyon jó érzés ott lenni, bár a mellette lévő út ahol elég nagy a forgalom jócskán belezavar a képbe. 

Néha én is elgondolkodom, hogy hogy nem tudom még megunni ezt a két helyet; hogy nem fogyok ki a fotótémából. És őszintén fogalmam sincs, de remélem még sokáig fedezek fel újabb perspektívákat.

E.M.