Szerdán részt vettem életem első ökölvívás edzésén és mit ne mondjak elnyerte a tetszésemet. A tagok és az edzők nagyon segítőkészek voltak.

Miért pont boksz? Amióta láttam a Rocky-t mindig is érdekelt, plusz valami olyan sportot kerestem ahol rendesen átmozgatnak. 

Hát az átmozgatás rendesen sikerült. Annyira izomlázam van, hogy ennyire már nagyon rég volt. Nagyon érzem magamon, hogy rég mozogtam már ennyire aktívan. 

Dunakeszin találtam egy nagyon szimpatikus egyesületet (Hurricane SE). Fel is hívtam őket, hogy eltudnék-e menni kipróbálni egy edzést úgy, hogy még semmilyen tapasztalatom nincs a boksz felől. Azt felelték, hogy természetes semmi akadálya és szívesen várnak.

Az edzésen. Mivel nem ismertem senkit ezért bemutatkoztam majd átöltöztem. A bemelegítés után volt egy kis erőnlét: fekvőtámasz, ugrókötelezés, stb. Ezek után megmutatták a helyes beállást majd a bal és a jobb egyenest. Ezekre elég nehezen éreztem rá az elején, de később adtak egy medicin labdát, hogy azt dobáljuk egymásnak és akkor kezdtem ráhangolódni. Ezután edzés végéig az ütést gyakoroltuk.
Így elsőre nagyon megtetszett ez az egész, biztos vagyok benne, hogy folytani fogom.

E.M.